Flyg Singapore

Då Singapore är en stad som har det mesta man kan önska sig är det lätt att förstå att landet är ett av Asiens populäraste resmål för dem som vill besöka storstaden. Hela tiden flyger fler och fler Svenskar till Singapore för att bland annat shoppa och göra affärer. Det enklaste sättet att ta sig in i landet frånsett Malaysia och Indonesien är att flyga hit. Att flyga till Singapore är ganska smidigt och det finns ett antal flygbolag som reser hit.

Flygplatser i Singapore

Det finns två flygplatser i Singapore; Seletar och Changi. Changi är den största flygplatsen och det är hit de flesta flyger. Seletar är mycket mindre och har sämre med kommunikationer så hit går väldigt få flygresor.

Changi är Singapores största flygplats och det är hit de flesta flyg kommer. Flygplatsen är mycket modern, renlig och välorganiserad. Changi är en av de modernaste flygplatserna i världen och har en hel del bekvämligheter för sina resenärer. Här finns det tre stora terminaler och en terminal för lågprisflyg. Att ta sig mellan terminalerna är väldigt smidigt då det finns gratis Skytrain att åka med.

Ta sig från flygplatsen in till staden

När man väl landet på Changi är det även lätt att ta sig in till stadens hjärta.

Taxi: Att ta sig från flygplatsen med taxi är det smidigaste sättet. I Singapore har alltid taxibilarna taxameter och det är relativt billigt att åka runt på detta sätt.

Flygtaxi: Flygtaxi är även dessa taxibilar men de är större och när man åker dessa delar man dem ofta med andra vilket säker priset. För att åka med detta färdmedel bokar man taxin i förväg eller i ankomsthallen.

Tunnelbana: Tunnelbana är ett billigare sätt att ta sig in till staden men då behöver man byta tunnelbana i Tanah Merah.

Bussar: Bussar går även de att åka med men de går endast fram till midnatt och under natten är det övriga transportmedel som gäller.

louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher moncler sito ufficiale moncler sito ufficiale outlet hogan online outlet hogan online outlet hogan online outlet hogan online doudoune moncler pas cher doudoune moncler pas cher doudoune moncler pas cher doudoune moncler pas cher doudoune moncler pas cher