Resa inom Singapore

Att ta sig runt i Singapore är otroligt enkelt och bekvämt för den som vill åka med lokaltrafiken. Vill ni istället åka taxi är även det bekvämt och relativt billigt men personligen föredrar jag lokaltrafiken för man får uppleva mer kultur när man beblandar sig med lokalbefolkningen. Lokaltrafiken i Singapore hör nämligen till de bästa i världen. Tåg, bussar, båtar och så kallade trishaws är de mest populära transportsätten. Det finns även särskilda turist-båtar om du vill få lite guidning när du åker, men de är i regel något dyrare än de vanliga båtarna. Här väljer man själv vad man är ute efter men här nedan listar jag några sidor som kan hjälpa till på traven.

Biljetter

Det finns flera kort och biljetter som man kan köpa för olika färdsätt. Här kan man köpa ett kort som gäller på alla olika eller enstaka turer beroende på hur mycket man ska åka runt. Fråga gärna i biljettshoppen vad de rekommenderar för just era behov.

Internet sidor till hjälp

Vill man via internet hitta ett sätt att ta sig runt innan man ger sig ut kan man använda sig av www.gothere.sg som hjälper dig på ett enkelt och smidigt sätt med den bästa resvägen för vald destination.

Google har även dem nu lanserat en sida där man kan söka över hela världen efter bästa färdmedel till önskad plats. Dock har jag endast testat denna i Stockholm men den har visat sig vara bra det lilla jag testat.

Promenera och se

Att gå runt i Singapore är också ett alternativ då staden är som gjord för promenader med breda trottoarer och många övergångsställen. Dock kan avstånden i vissa fall vara långa så tänk på att det är bra att planera sin promenad. Tänk även på att Singapore har ett mycket varmt och fuktigt klimat så att gå i flera timmar mitt i brännande solsken är inte bra på grund av det heller. Det är då viktigt att dricka mycket vatten och stanna till i de nedkylda byggnaderna på vägen.

louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher moncler sito ufficiale moncler sito ufficiale outlet hogan online outlet hogan online outlet hogan online outlet hogan online doudoune moncler pas cher doudoune moncler pas cher doudoune moncler pas cher doudoune moncler pas cher doudoune moncler pas cher