Value Hotel Thomson

Value Hotel Thomson är ett fyrstjärnigt hotell placerat precis i utkanten av centrala stan i området Novena / Balestier. Hotellet är idealiskt för både affärsresor och turister med sitt läge i en av stadens populäraste stadsdelar. Härifrån är det nära in till Singapores alla sevärdheter och underbara platser som finns att besöka.

Value Hotel Thomson är ett litet mysigt hotell med fina små rum som har de viktigaste faciliteterna, ett fin pool och ett gym för den som vill vara aktiv samtidigt som personalen alltid ser till att gästerna få bra service.

Bekvämligheter på Value Hotel Thomson:

Utomhuspool Gym
Butiker Utflykter
Restaurang Massage
Säkerhetsboxar Concierge
Tvättservice Utflykter
Trådlöst Internet Hiss

Value Hotel Thomson omdöme:

Ett fint hotell med bra men små rum, härlig service, relativt nära shopping och sevärdheter. Även om rummen är små så innehåller dem det man behöver men toaletten kan ibland ses som något liten. Frukosten är ok och innehåller det mesta. Fin pool på 7e våningen och ett funktionellt gym dit man kan gå om man vill röra på sig.

Era synpunkter

Har du något ytterligare att säga om hotellet eller om du vill ge andra råd om området så är du välkommen att fylla i en kommentar recension här nedan.

louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher moncler sito ufficiale moncler sito ufficiale outlet hogan online outlet hogan online outlet hogan online outlet hogan online doudoune moncler pas cher doudoune moncler pas cher doudoune moncler pas cher doudoune moncler pas cher doudoune moncler pas cher