10 Saker att göra i Singapore Del 2

Eftersom det finns så mycket saker att göra i Singapore har jag valt att göra en lista på 10 saker som ni kan roa er med här. Förra veckan avslöjade jag vilka som kom på platserna 6-10, så idag tänkte jag avslöja vilka jag satt på platserna 1-5.

Skypark

Se hela Singapore från Marina Bay Sands alldeles egen Skypark. Här befinner du dig på en jättelik båt på 200 meters höjd. Det tog hela 3 månader att få upp båten på den 57 våningar höga byggnaden. Här kan ni avnjuta en fantastisk utsikt i den populära hotell poolen eller ta en drink på chi-chi klubben.

Promenera genom historien

Att följa med Journeys på vad som kallas The Original Singapore Walk är något för alla som älskar kultur och historia. Här blir man guidad genom staden under natten och får följa dess historia och kulturella liv på ett helt nytt sätt.

Upplev strandliv och äventyr

Att ta en dag på den berömda ön Sentosa kan ge familjen ett uppehåll från storstadens myller. Här kan ni njuta av strandliv, undervattenvärld, delfinshower och annat under en fullspäckad dag på ön. Min personliga favorit här är att åka upp i det gigantiska tornet och få en fantastisk utsikt över staden och havet. Har man tur kan man även se grannländerna i fjärran.

Känn rytmen av Clarke och Boat Quay

Gillar du härlig musik, dans och rytm är detta något för dig. Nere vid kusten av den koloniala delen av staden finner du platsen där många roar sig i Singapore. Här finns ett antal av de mest populära barerna, pubarna och nattklubbarna vid kanten av floden längs Clarke och Boat Quay.

Ge dina fötter en fisk pedikyr

Efter en tid i staden med långa promenader, shopping och upplevelser kan det vara bra att skämma bort sina fötter. Personligen älskar jag att få en pedikyr där man känner att all död hud försvinner från fötterna. Men ett fantastiskt sätt att göra det på är att gå på en fisk pedikyr. Här är det fiskar som äter upp huden åt dig och det hela tar bara 20 minuter och ofta får du även en fot kur att njuta av när dina fötter sedan är lena och fina.

Hoppas du haft nytta av dessa saker och att du får en härlig resa till Singapore. Har du ytterligare frågor så är du självklart välkommen att maila mig.

louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher moncler sito ufficiale moncler sito ufficiale outlet hogan online outlet hogan online outlet hogan online outlet hogan online doudoune moncler pas cher doudoune moncler pas cher doudoune moncler pas cher doudoune moncler pas cher doudoune moncler pas cher