Singapore Shopping

Gör dig redo för en shoppingupplevelse i världsklass. I Singapore finns det shopping för alla smaker och det finns en mängd shopping möjligheter över hela ön. Är du intresserad av det senaste modet och de största trenderna så är Orchard Road platsen för dig. Denna plats är även Singapores främsta shoppingdistrikt. Men om du letar efter en mer kulturell shopping, då kan du besöka distrikten Kampong Glam, Little India och Chinatown. Här hittar du ett urval av etniska produkter, smycken, textilier, antikviteter och mycket mer. Det är bara att öppna plånboken och shoppa loss efter pris och smak.

Orchard Road

I hjärtat av stan ligger Orchard Road dit man tar sig för att njuta av lyx, shopping och folkmassor. Vill du shoppa märkeskläder, skor eller väskor så är det här rätt plats för dig. Här finns även affärer som säljer andra saker till den som vill ha något annorlunda med sig hem.

Kampong Glam

Kampong Glam är den delen av Singapore som inspireras av Malaysia. Hit kom folk från Malaysia och andra muslimska delar av Asien på 1800-talet för att utnyttja de handelsmöjligheter som staden gav. Är du ute efter kultur är det här rätt område att vistas i, här finner ni söta små butiker blandat med konst och kuriosa butiker.

Little India

Är du sugen på indisk mat och mysig marknad rekommenderar jag att ni åker till Little India. Här kan ni köpa souvenirer, ljus, lampor, mat, dofter och mycket annat. Den otroliga kulturen som finns i Little India lockar tusentals besökare varje dag.

Chinatown

Chinatown är den härliga delen av staden som inspirerats av alla Kineser som flyttat hit. Precis som i andra länder i världen där man finner olika Chinatown så är den i Singapore en populär plats att besöka. Chinatown består av en blandning av små söta butiker, shoppingcenter och hem för köpmän som säljer siden, traditionellt hantverk, guld och jade smycken.

louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher moncler sito ufficiale moncler sito ufficiale outlet hogan online outlet hogan online outlet hogan online outlet hogan online doudoune moncler pas cher doudoune moncler pas cher doudoune moncler pas cher doudoune moncler pas cher doudoune moncler pas cher