10 Saker att göra i Singapore Del 1

När ni kommer till Singapore kommer ni snabbt inse att här finns det massvis med saker att göra. Här kan man roa sig med shopping, djurparker, kulturella saker eller njuta av stranden. Listan är lång men för att göra det lite lättare för er har jag här gjort en lista av 10 saker att göra i Singapore.

Idag kommer jag dock bara publicera de som hamnar på platserna 6-10 och nästa vecka avslöjar jag top 5.

Natt Safari

Att gå på nattsafari i mörkret är perfekt för den som vill uppleva något annat än storstadens fart och fläkt. Här har man använt sig av en speciell belysning som gör att besökarna kan betrakta ca 900 djur som lever upp nattetid. Det går att åka genom hela parken med en så kallad Tram som är som ett litet tigerfärgat tåg. Rundturen tar ca 45 minuter men jag rekommenderar att man till och från hoppar av tåget lite då och då för att kunna se djuren på närmare avstånd.

Njut av Singapores kulturella sida

Gå på en förerställning som hålls av något internationellt företag såsom Royal Shakespeare Company eller njut av lokala talanger som Singapore Symphony Orchestra. De samlas allihop vid det ikoniska landmärket Esplanaden.

Se hur lokalbefolkningen lever

Ta dig utanför stadens hjärta in i de olika statsdelarna där lokalbefolkningen bor och njuta av detta mångkulturella land. Här finns Little India, China Town, Katong och Joo Chiat med flera. Att ta sig runt i dessa områden är som att komma till olika världar och missa inte att prova den lokala maten på vardera platsen för den kan medverka till en smaksensation.

Lian Shan Shuang Lin Monastery

Lian Shan Shuang Lin Monastery är ett mästerverk att se på med en fantastisk arkitektur. Här kan man följa ett unikt skådespel av Singapores historia från 1858 och framåt. För dig som älskar historia och vackra tempel och kloster kan jag starkt rekommendera denna speciella byggnad.

Njut av mat

En viktig sak när du är i Singapore är att prova alla de matmöjligheter som finns här. För mig är maten en stor del av resan och det är enkelt att njuta av det stora utbudet av mat som finns här. Man kan börja med en billig lunch på en av de billiga food courts som finns. Fortsätt sedan med en lyxig middag på någon av stadens många restauranger.

Glöm inte att titta in nästa vecka då kommer fortsättningen.

louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher moncler sito ufficiale moncler sito ufficiale outlet hogan online outlet hogan online outlet hogan online outlet hogan online doudoune moncler pas cher doudoune moncler pas cher doudoune moncler pas cher doudoune moncler pas cher doudoune moncler pas cher