Singapore Sling

Singapore Sling är en av världens populäraste drinkar. Vid ett besök i Singapore är det ofta många som vill åka till Raffles Hotell för att avnjuta drinken på platsen där den kom till. Denna härliga blandning passar utmärkt för alla tillfällen men självklart smakar den lite extra gott när man är på Raffles Hotell.

Singapore Sling Recept

På Raffles Hotell i Singapore serverar man Singapore Sling med originalreceptet som består av:

30 ml Gin
15 ml Heering Cherry Liqueur
120 ml Ananasjuice
15 ml Limejuice
7,5 ml Cointreau
7,5 ml DOM Benedictine
10 ml Grenadine
Ett stänk Angostura Bitter

 

För att göra Singapore Sling själv så ska du hälla samtliga ingredienser i en shaker med is och skaka häftigt. När den är skakad och fin kan du garnera med en skiva ananas och ett körsbär.

Singapore Sling Historia

Historien säger att Singapore Sling kom till någonstans mellan 1910 och 1915 på Raffles Hotell i Singapore. Skaparen bakom drinken heter Ngiam Tong Boon (嚴崇文). Han vad då en bartender som blandade cocktail drinkar på hotellet. Receptet som på den tiden publicerades i artiklar som handlade om Raffles Hotell var helt annorlunda mot det recept som våra barer gör Singapore Sling idag. Anledningen är att Ngiam Tong Boon på 1970 talet valde att göra om receptet till det som serveras på Raffles Hotell om man åker till Singapore nu för tiden.

louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher moncler sito ufficiale moncler sito ufficiale outlet hogan online outlet hogan online outlet hogan online outlet hogan online doudoune moncler pas cher doudoune moncler pas cher doudoune moncler pas cher doudoune moncler pas cher doudoune moncler pas cher